Novi šport in tek na smučeh

Ko že človek misli, da ne bo doživel nič novega, spozna novega partnerja, ki ima čisto drugačne navade in življenjski stil, ki si ga navajen od prej. Sama priznam, da sem se kar malo ustrašila, če bom lahko sledila mojemu novemu fantu, ker je počel toliko stvari. Ker sem ga imela res rada, mi ne bilo vseeno, če bi med nama šlo kaj narobe.

Novi šport in tek na smučeh

Tako je moj fant treniral tek na smučeh, košarko in tenis. Ko mi je vse to povedal, sem ga najprej vprašala, kako lahko vse to kombinira in povedal mi je, da z lahkoto. Povedal mi je, da je tek na smučeh zimski šport in tenis poletni, tako da ta dva športa kombinira in košarko trenira skozi vso leto. Kar malo me je bilo strah, ko mi je rekel, da me bo letos naučil nekaj novega in že sem vedela, da me čaka tek na smučeh, ker je komaj čakal, da zapade prvi sneg. 

Ni bilo dolgo, ko je sneg zapadel in že sva imela vikend rezervacijo na smučišču. Ker opreme za tek na smučeh še nisem imela, je moj novi partner poskrbel za čisto vso opremo. Tako sva eno sobotno jutro začela z učenjem. Ker sem po duši športni tip človeka, imam to srečo, da se hitro učim. Tako sem tek na smučeh osvojila v tej meri, da vsa že prvi dan naredila kar nekaj kilometrov. Kako lepo je bilo videti sončno progo pred menoj. Nikoli prej nisem gledala, da je tek na smučeh lahko tako lep šport, kajti če je lepo vreme in je proga obsijana z soncem, je to res nekaj lepega. 

Tisti dan sem spoznala, kako lahko človek živi polno življenje in kako malo je za to potrebno. Jaz sem z novim partnerjem že prvi dan osvojila tek na smučeh, on pa je bil srečen, ker je spoznal tako srčno in dobro punco. Moje življenje se je začelo šele zdaj. 

Scroll to top