Domača naloga in akumulatorji, o katerih ne vem nič

Za domačo nalogo moram napisati, kaj so akumulatorji in zakaj se uporabljajo. Pa prav nič ne vem o tem in niti ne vem, zakaj moram to napisati. Dekleta moramo napisati nekaj o nečem, kar so bolj moške stvari, fantje morajo pa napisati nekaj o tem, kar so bolj ženske stvari. Da ne govorim o tem, da bomo morali to potem še prebrati na glas, da bo vsem še bolj neprijetno. Ne morem verjeti, da je en fant dobil temo menstruacija. Še dobro, da nismo v osnovni šoli in večina fantov ve, kaj je to, vseeno pa ne vem, kaj bo o tem napisal. Jaz pa še manj vem, kaj naj pišem o tem, kaj so akumulatorji, ker me res ne zanima.

Ko sem zaključila s pritoževanjem nad sabo, sem odšla v dnevno dobo, da poiščem očeta, da mi pomaga pri tem. Našla sem pa samo mamo. Ko sem jo vprašala, ali mi lahko ona pomaga pri tem, kaj so akumulatorji, da lahko naredim domačo nalogo. Po prvem stavku sem ugotovila, da ve malce več od mene, ampak vseeno premalo. Vmes sem se sama sebi nasmejala, ko sem pomislil na sošolca, ki je verjetno tudi moral vprašati mamo, ali mu lahko pomaga pri tem, kaj je menstruacija. Čeprav kolikor ga poznam, je najbrž to vprašal kar splet. Verjetno bi sama naredila enako. Sicer pa glede na to, da ni očeta, bom res naredila tudi to, da bom na spletu našla, kaj so akumulatorji in kaj lahko o tem napišem, potem bom pa samo prosila očeta, če mi lahko pomaga.

Domača naloga in akumulatorji, o katerih ne vem nič

Res sem v nekaj urah našla vse informacije, ki jih potrebujem in napisala tehničen opis tega, kaj so akumulatorji in poleg tega napisala še nekaj o tem, kako je zgodba nastala in s tem zaključila. Ko sem to pokazala očetu, se je le nasmehnil in rekel, da ali razumem to, kar sem napisala, potem vem več od njega, kaj so akumulatorji, ker toliko pa tudi on ni vedel o tem.

Scroll to top